.

.

EWM Ház Pénzt ALEC Monopolys Poszter Díszítő Festés Vászon Wall Art Nappali Plakátok Hálószoba Festés 12x18inch(30x45cm)

EWM Ház Pénzt ALEC Monopolys Poszter Díszítő Festés Vászon Wall Art Nappali Plakátok Hálószoba Festés 12x18inch(30x45cm)

HUF 1323.00

Áruk
Elérhető.

$ Vannak 【Keretben】. $ Óvintézkedések : a kétféle termékek-keret nélküli : egy egyszerű vászon tekerve, a szállított.Keretes : a vászon csomagolva egy fa keretben.A hatást a képen a termék hatása kerettel támogatja. $ POSZTEREK, NYOMATOK : Új, high-tech mikro jet nyomtató, a nyomtatott kép különleges, három-dimenziós. $ A LEGJOBB lakberendezés : Vászon art teszi a haza teljes művészi légkör pedig azt mutatja, hogy egy egyedi, személyes stílus.Különböző modellek alkalmas tizenévesek szoba, gyerek szoba, lányok vagy a fiúk szobája, amely minden témák : absztrakció, anime, klasszikus filmek, állat nézetek, inspiráló, retro, modern, kortárs. $ Garancia : Az elégedettség 100% garantált.Ha nem elégedett a nyomtatás festmény , ilona, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi vagyunk hajlandók biztosítani a teljes vételárat 30 napon belül után kapta. [Termék Részletek][Size részletek] : inch (1 inch = 2.54 cm)[Csomagolási módszer] : keret nélküli forma : Vászon, roll-up, csomagolás.Keretezett formában : feszített szerelve, minden fa belső keret javításra került egy cég horog könnyen lóg.Keret nélküli poszterek csak akkor lehet tekerni.Nem jelenik meg a keret.Minden festmény egy 1-2 cm üres hely.Ha azt szeretné, hogy a saját keret, Ott lehet egy vásznat feszített, illetve a határozott, hogy a keret.Lépések használata nélkül egy keret : 1. Használjon ollót, levágta a plusz fehér vászon.2. Használja a kétoldalas ragasztószalag, hogy kibír a poszter a falon.[Wall Art Dekoráció] : Egy tökéletes modern nyomtatási vászon festmény, alkalmas nappali, hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba, bár fali dekoráció, otthon dekoráció vagy szálloda, iroda dekoráció, stb.Ez is egy nagy ajándék, barátok, kollégák, vagy a partnerek Hálaadás napján, Valentin Nap, Karácsony, Új Év.Ez teszi a fal tér egyedi, rendkívüli, mi pedig garantáljuk, hogy minden egyes darab gondosan kialakított.

Részletek

Az ügyfelek választása