.

.

Litewoo Hüllő Elrejteni Barlang Élőhely a Feeder Tál napozóteraszon a Gyíkok Pókok, Kígyók Rovarok Skorpió Remete Gekkók(Zöld)

Litewoo Hüllő Elrejteni Barlang Élőhely a Feeder Tál napozóteraszon a Gyíkok Pókok, Kígyók Rovarok Skorpió Remete Gekkók(Zöld)

HUF 3.00

Áruk
Elérhető.

❤【Méret】6,5 x 2,75 x 4.5 inch/16.6 x 7 x 11,5 cm. ❤【Funkció】Az egész barlang úgy néz ki, mint egy barlang, a sötét színt ad rejtély, hogy a barlang a kis hüllők.Két adagolók vannak beállítva a bejáratnál, hogy megkönnyítse a szoptatás áruház, élelmiszer, víz. ❤【Anyag】Ez a szilárd, stabil, biztonságos, nem mérgező műanyag. ❤【Funkció】Három egy hüllő barlangba, feeder, napozóterasszal, valamint etetés fix pozíció, könnyen befolyásolja, könnyen vonzza a kisebb hüllők, hogy menj ki, nézd meg a kaját, kényelmes megfigyelésre. ❤【Alkalmazkodóképesség】Suitble a hüllő kis állatok, mint például a teknős, gyík, varangy, terrapin, gekkó, pók, skorpió, kígyó, remete, leopárd, gopher stb.Műszaki adatok : Méret : 6.5 x 2,75 x 4.5 inch/16.6 x 7 x 11,5 cm.Szín : Fekete / Zöld Anyaga : Műanyag Stílus : Sötét Barlang Jellemzők : 1. Kő-hegy alakú minták, egyedi barlang élőhely kialakítása, elsajátítsák azt a fajta béke, biztonság. 2. A multi-funkcionális hüllő barlang két etetés edények, amelyek kényelmes, etetés nélkül megy ki, amely egy rögzített etetés helyét. 3. A tetején a szimulált kő-barlang lapos, ami kényelmes, a kis állatokat, pihenni, játszani, mint egy tan. 4. Alkalmas kisebb hüllők, kétéltűek, majd, mint például a teknőst, pókok, kígyók, rákok, gyíkok, kígyók, rovarok, stb.A csomag tartalmazza : 1 x Hüllő barlang etetés-medencében.

Részletek

Az ügyfelek választása