.

.

YCZDG Személyes Tér Ventilátorok 7 Penge Néma Mini Hordozható Asztali Ventilátor USB Töltés Ventilátorok Otthoni Iroda

YCZDG Személyes Tér Ventilátorok 7 Penge Néma Mini Hordozható Asztali Ventilátor USB Töltés Ventilátorok Otthoni Iroda

HUF 12745.80

Áruk
Elérhető.

Esőerdő forma : Absztrakt pálmafa alakú, csendes, világos, teljes trópusi íze az esőerdőben. 7 rajongó penge design : csökkenti a hatását a levegő áramlását az emberi szervezet számára, a fény, a szél, az erdőben. 90 ° - os, magas, alacsony, szög beállítása : függőleges módban elősegíti a beltéri levegő forgalomba, klímaberendezés nem kell, hogy szembenézzen a levegő kilépő közvetlenül.Mind függőleges, mind vízszintes használni, ha nem kell, tedd, ahogy tetszik.Esőerdő forma : Absztrakt pálmafa alakú, csendes, világos, teljes trópusi íze az esőerdőben. 7 rajongó penge design : csökkenti a hatását a levegő áramlását az emberi szervezet számára, a fény, a szél, az erdőben. 90 ° - os, magas, alacsony, szög beállítása : függőleges módban elősegíti a beltéri levegő forgalomba, klímaberendezés nem kell, hogy szembenézzen a levegő kilépő közvetlenül.Mind függőleges, mind vízszintes használni, ha nem kell, tedd, ahogy tetszik.Termékleírás : Szín : Green Product méret : 170*215mm Note : Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.Automatikus, állandó hőmérséklet-szabályozás, amikor a hőmérséklet túl magas, a gép,automatikusan megáll.A túlmelegedés elleni védelem.

Részletek

Color:
Green
Product size:
170*215mm
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Automatic constant temperature control, when the temperature is too high, the machine will,automatically stop. With overheat protection. :

Az ügyfelek választása