.

.

Simicoo Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 T290 T295 T385 T380 3D Aranyos Pillangó Esetben a Gyerek Fény EVA Állni, Ütésálló Masszív,

Simicoo Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 T290 T295 T385 T380 3D Aranyos Pillangó Esetben a Gyerek Fény EVA Állni, Ütésálló Masszív,

HUF 1438.20

Áruk
Elérhető.

☆Ez a tétel kompatibilis modell : a Samsung Galaxy Tab EGY 8.0 2017 SM-T385 / T380 2017 Modell Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 Esetben 2019 SM-T290/T295 2019-Es Modell, A modell a táblázat.Kérjük erősítse meg, hogy a modell a táblázat vásárlás előtt. ☆Anyag : Készült tartós, nagy teherbírású EVA hab.Könnyű, kopásálló, ütésálló, környezetbarát, nem mérgező, csúszásmentes, erős tartás.Rendelkezik dupla rétegű, 360 fokos test védelem fenntartása mellett világosság.A vastagabb négy sarka megvédeni az i Pad, s nem aggódnék a baba véletlenül leesik az i Pad.
. ☆ Az egyedi pillangó szárnyak tervezték, mint egy stand : a pillangó szárnyai állítható állvány, amely lehetővé teszi, hogy a baba videók, valamint megtanulják, hogy a baba a megfelelő távolságot, illetve védi a szemet.Ugyanakkor, a szárnyak lehet hajtani, amely helyet takarít meg, majd a könnyen hordozható. ☆ Teljes testet védő EVA hab .Az EVA design 3 mm-rel magasabb, mint a képernyő fel van szerelve egy sokk-elnyelő képernyővédő fólia lökhárító.Dupla rétegű vastag szilikon a sarokban megakadályozza tartozik, valamint egyéb hatások.Ez rögzíti, hogy az i Pad az EVA hab, pedig a nagy hatása nem lesz, mert az i Pad esik ki.Nem kell, egy műanyag lap, hogy fedezze a képernyőn, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a zavartalan, gyors képernyőn érintse meg. ☆ Ajándékokat a gyermekek számára.Lehet, hogy keres egy erős i Pad esetben a baba.Könnyű, erős védelem, könnyen hordozható, környezetbarát, biztonságos, nagyon alkalmas a gyerekek, fiúk, lányok, óvodák, iskolák.Válasszon a különböző színek, gyere, válassz egy Karácsonyi ajándékot, vagy szülinapi ajándék a baba. ☆Ez a tétel kompatibilis modell : a Samsung Galaxy Tab EGY 8.0 2017 SM-T385 / T380 2017 Modell Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 Esetben 2019 SM-T290/T295 2019-Es Modell, A modell a táblázat.Kérjük erősítse meg, hogy a modell a táblázat vásárlás előtt. ☆Anyag : Készült tartós, nagy teherbírású EVA hab.Könnyű, kopásálló, ütésálló, környezetbarát, nem mérgező, csúszásmentes, erős tartás.Rendelkezik dupla rétegű, 360 fokos test védelem fenntartása mellett világosság.A vastagabb négy sarka megvédeni az i Pad, s nem aggódnék a baba véletlenül leesik az i Pad.
. ☆ Az egyedi pillangó szárnyak tervezték, mint egy stand : a pillangó szárnyai állítható állvány, amely lehetővé teszi, hogy a baba videók, valamint megtanulják, hogy a baba a megfelelő távolságot, illetve védi a szemet.Ugyanakkor, a szárnyak lehet hajtani, amely helyet takarít meg, majd a könnyen hordozható. ☆ Teljes testet védő EVA hab .Az EVA design 3 mm-rel magasabb, mint a képernyő fel van szerelve egy sokk-elnyelő képernyővédő fólia lökhárító.Dupla rétegű vastag szilikon a sarokban megakadályozza tartozik, valamint egyéb hatások.Ez rögzíti, hogy az i Pad az EVA hab, pedig a nagy hatása nem lesz, mert az i Pad esik ki.Nem kell, egy műanyag lap, hogy fedezze a képernyőn, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a zavartalan, gyors képernyőn érintse meg. ☆ Ajándékokat a gyermekek számára.Lehet, hogy keres egy erős i Pad esetben a baba.Könnyű, erős védelem, könnyen hordozható, környezetbarát, biztonságos, nagyon alkalmas a gyerekek, fiúk, lányok, óvodák, iskolák.Válasszon a különböző színek, gyere, válassz egy Karácsonyi ajándékot, vagy szülinapi ajándék a baba. ☆Ez a tétel kompatibilis modell : a Samsung Galaxy Tab EGY 8.0 2017 SM-T385 / T380 2017 Modell Samsung Galaxy Tab Egy 8.0 Esetben 2019 SM-T290/T295 2019-Es Modell, A modell a táblázat.Kérjük erősítse meg, hogy a modell a táblázat vásárlás előtt. ☆Anyag : Készült tartós, nagy teherbírású EVA hab.Könnyű, kopásálló, ütésálló, környezetbarát, nem mérgező, csúszásmentes, erős tartás.Rendelkezik dupla rétegű, 360 fokos test védelem fenntartása mellett világosság.A vastagabb négy sarka megvédeni az i Pad, s nem aggódnék a baba véletlenül leesik az i Pad. ☆ Az egyedi pillangó szárnyak tervezték, mint egy stand : a pillangó szárnyai állítható állvány, amely lehetővé teszi, hogy a baba videók, valamint megtanulják, hogy a baba a megfelelő távolságot, illetve védi a szemet.Ugyanakkor, a szárnyak lehet hajtani, amely helyet takarít meg, majd a könnyen hordozható. ☆ Teljes testet védő EVA hab .Az EVA design 3 mm-rel magasabb, mint a képernyő fel van szerelve egy sokk-elnyelő képernyővédő fólia lökhárító.Dupla rétegű vastag szilikon a sarokban megakadályozza tartozik, valamint egyéb hatások.Ez rögzíti, hogy az i Pad az EVA hab, pedig a nagy hatása nem lesz, mert az i Pad esik ki.Nem kell, egy műanyag lap, hogy fedezze a képernyőn, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a zavartalan, gyors képernyőn érintse meg. ☆ Ajándékokat a gyermekek számára.Lehet, hogy keres egy erős i Pad esetben a baba.Könnyű, erős védelem, könnyen hordozható, környezetbarát, biztonságos, nagyon alkalmas a gyerekek, fiúk, lányok, óvodák, iskolák.Válasszon a különböző színek, gyere, válassz egy Karácsonyi ajándékot, vagy szülinapi ajándék a baba.

Részletek

Az ügyfelek választása